Bakan Koca'dan YKS öğrencilerine tavsiye

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, YKS'ye girecek öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

EĞİTİM 26.06.2020, 16:25
Bakan Koca'dan YKS öğrencilerine tavsiye

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, hafta sonu gerçekleştirilecek YKS'ye (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) girecek öğrencilere, hem çok sınavdan geçmiş biri olarak hem de bir doktor olarak bazı önemli tavsiyelerde bulundu.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencilere dikkatlerini nasıl toplayabileceklerine dair ipuçları vererek, "Eyvah üçgenin iç açıları toplamını evde unuttum." şeklinde bir esprinin bulunduğu görseli paylaştı.

Pandemi sürecinin başından bu tarafa uykusuz kaldığı basın toplantıları sırasında görülen Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya paylaşımındaki mesajında, unutkanlık ve dikkat dağınıklığına dikkat çekti.

Sınav kaygısından dolayı anlık unutkanlıkların ve unutmaların yaşanacağını söyleyen ve bunun beyin tarafından insanlara yapılan bir şaka olduğunu kaydeden Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Hepimizin başına gelen, YKS'de sizin de başınıza gelecek." diyerek eğitim hayatı boyunca yaşadıklarını özetlemiş oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

Gençlere "Bugün iyi dinlenin ve uykunuzu tam alın." önerisinde bulunan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, kahvaltı için de "Aceleci olmayın." uyarısı yaptı.

Unutulmaması gerekenleri bir bir sıralayan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, paylaşımının sonunda unutulması gerekenleri de sıraladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sınavda, kapıdan içeri girerken geride kalanları unutun." dedi.

Sağlık Bakanı Dr. Koca mesajını, "Çok başarılar, sevgiler." ifadelerini kullanarak tamamladı.

Yorumlar (0)