ALES sonuçları erkene alındı

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, ALES sonuçlarının açıklanması için duyurusu yapılan tarihte değişikliğe gidildiğini ve sonuçların erken açılacağını bildirdi.

EĞİTİM 13.07.2020, 10:45
ALES sonuçları erkene alındı

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı adayların lisansüstü başvurularını yapabilmelerine zaman tanımak için, daha önce ÖSYM takviminde 16 Eylül olarak açıklanan ALES sonuç açıklama tarihinin erkene alındığını belirten ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, sonuç açıklama tarihinin 7 Eylül olarak güncellendiğini kaydetti.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, adayların lisansüstü başvurularını yapabilmelerine imkan sağlamak amacıyla daha önce ÖSYM takviminde 16 Eylül olarak duyurulan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2020-ALES/1) sonuç açıklama tarihinin 7 Eylül'e çekildiğini açıkladı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, tarih değişikliği ile ilgili Twitter hesabından açıklamada bulundu.

16 Ağustos tarihinde yapılacak ALES'e (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) girecek adayların lisansüstü başvurularını yapabilmelerine fırsat sağlamak adına, daha önce ÖSYM sınav takviminde 16 Eylül olarak açıkladıkları ALES sonuç açıklama tarihini 7 Eylül olarak güncellediklerini belirterek, "Adaylarımız için hayırlı olmasını temenni ederim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)