Açık öğretim 2. dönem sınavları ne zaman yapılacak?

Açık Öğretim Ortaokulu (AÖO), Açık Öğretim Lisesi (AÖL), Mesleki Açık Öğretim Lisesi (MAÖL) ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi (AÖİHL) sınavları ne zaman?

EĞİTİM 31.05.2020, 11:39 31.05.2020, 15:36
Açık öğretim 2. dönem sınavları ne zaman yapılacak?

Açık Öğretim Ortaokulu (AÖO), Açık Öğretim Lisesi (AÖL), Mesleki Açık Öğretim Lisesi (MAÖL) ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi (AÖİHL) sınavları ne zaman yapılacak? MEB'den açıklama geldi.

Açık Öğretim Ortaokulu (AÖO) sınavları ne zaman yapılacak? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınavları ne zaman yapılacak? Mesleki Açık Öğretim Lisesi (MAÖL) sınavları ne zaman yapılacak? Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi (AÖİHL) sınavları ne zaman yapılacak?

Açık Öğretim Ortaokulu (AÖO), Açık Öğretim Lisesi (AÖL), Mesleki Açık Öğretim Lisesi (MAÖL) ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi (AÖİHL) öğrencilerinin cevabını merak ettiği bu sorular nihayet açıklığa kavuştu.

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) Açık Öğretim Ortaokulu (AÖO), Açık Öğretim Lisesi (AÖL), Mesleki Açık Öğretim Lisesi (MAÖL) ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi (AÖİHL) sınavlarının ne zaman yapılacağı ile ilgili tarih verdi.

Millî Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamada, Açık Öğretim Ortaokulu (AÖO), Açık Öğretim Lisesi (AÖL), Mesleki Açık Öğretim Lisesi (MAÖL) ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi (AÖİHL) 2019-2020 eğitim öğretim yılı 2. dönem sınavlarının 25-26 Temmuz tarihlerinde yapılacağını duyurdu.

Yorumlar (0)