23 şehirde eğitim ve işe kar engeli

İstanbul başta olmak üzere pek çok şehrin valilik birimi, eğitim ve iş dünyasındaki tatilleri art arda duyurdu. 

EĞİTİM 14.03.2022, 09:39
23 şehirde eğitim ve işe kar engeli

Yurt genelinde Karadeniz, Marmara, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’da devam eden kar yağışı sebebiyle pek çok şehrin valilik birimleri, kamu kurumlarında çalışanlar ile okul öncesi, ilk, orta ve lise kademelerinde eğitim gören öğrencilere yönelik tatil haberlerini art arda yayınladı. 23 şehirde okullar tatil edildi.

Batman

Batman’ın Sason ilçesindeki eğitim kurumları ile özel eğitim okullarında bugün için eğitime ara verildi. Kamu çalışanlarından engelli ve hamile olanlar ise idari izinli sayıldı.

Ağrı

Ağrı’da günlerdir etkili olan kar yağışı sebebiyle Hamur, Taşlıçay, Tutak ve Diyadin ilçelerindeki köy okulları ve taşımalı eğitim veren okullar tatil edildi. 

Malatya

Malatya’da kronik hastalar, engelliler ve hamileler bugün için idari izinli sayılırken Yazıhan, Pütürge, Kale, Doğanyol, Doğanşehir, Akçadağ, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerindeki eğitime de bir gün ara verildi.

Mardin

Mardin’in Mazıdağı, Savur, Ömerli, Yeşilli ve Artuklu ilçelerinde eğitime 14 Mart Pazartesi günü için ara verildi. 

Muş

Muş’ta şehir genelindeki tüm eğitim kurumları bugün için tatil ilan edildi. Kamuda çalışan engelli ve hamile personeller ise 14 Mart Pazartesi için izinli sayıldı.

İstanbul

İstanbul’da şehir genelinde halk eğitim merkezleri, özel eğitim kurumları, sürücü kursları, Kur’an kursları, rehabilitasyon merkezleri, takviye kursları ile tüm devlet okullarının tatil edildiği belirtildi. Tatilin 14 Mart 2022 için geçerli olduğu kaydedildi.

Ordu

Ordu’da devam eden yoğun kar yağışı sebebiyle 14 Mart günü için şehir genelindeki özel ve devlete bağlı tüm okullar tatil edildi. Engelli ve hamileler ise idari izinli sayıldı.



Giresun

Şehir genelindeki tüm eğitim kurumları, halk eğitim merkezleri, kurslar ve rehabilitasyon merkezleri 14 Mart 2022 Pazartesi günü için tatil edildi. Engelli ve hamile kamu çalışanları ise idari izinli sayıldı.

Gaziantep

Gaziantep genelindeki tüm eğitim kurumlarında bugün için tatil haberi verildi. Engelli ve hamile personellerin ise izinli sayılacağı duyuruldu.

Bitlis

Bitlis’in Güroymak ve Tatvan ilçeleri ile merkezde eğitime bir günlüğüne ara verildi. 

Rize

Şehir genelindeki özel kurslar, sürücü kursları, halk eğitim merkezleri, rehabilitasyon merkezleri, takviye kursları, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademeleri 14 Mart için tatil edildi. Hamile ve engelli personellerin ise idari izinli sayılacağı duyuruldu.

Bursa

Bursa Valiliği, şehir genelindeki tüm okulların 14 Mart Pazartesi günü için tatil edildiğini duyurdu. Hamile ve engelli kamu personelleri ise idari izinli sayıldı.

Kocaeli

Kocaeli valiliği, şehir genelindeki tüm özel kursların, etüt merkezlerinin ve eğitim kurumlarının bugün için tatil edildiğini duyurdu. 

Adıyaman

Adıyaman’da Gerger, Gölbaşı ve Sincik ilçelerindeki tüm okullar bugün için tatil edilirken Kahta ilçesindeki taşımalı eğitime bir günlüğüne ara verildi. 

Hatay

Hatay Yayladağı’nda devam eden kar yağışı sebebiyle eğitime 14 Mart 2022 Pazartesi için ara verildi. 



Bingöl

Şehrin Yayladere ve Karlıova ilçelerindeki tüm okullar bugün için tatil edildi.

Çanakkale

Şehir genelinde beklenen yoğun kar yağışı sebebiyle Yenice, Lapseki, Çan, Bayramiç ve Biga ilçelerinde taşımalı eğitime ara verildi. 

Balıkesir

Şehir genelinde Susurluk, Marmara, Manyas, Gönen, Erdek, Bandırma ve Balya ilçelerinde tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında, mesleki eğitim merkezlerinde, halk eğitim merkezlerinde, özel eğitim kurslarında, rehabilitasyon merkezlerinde, sürücü kurslarında ve Kur’an kurslarında eğitime bugün için ara verildi. Hamile ve engelli kamu görevlileri ise idari izinli sayıldı.

Sakarya

Sakarya genelinde olumsuz hava koşullarının oluşması beklendiği için bugün tüm resmi ve özel eğitim kurumlarına ara verildi.

Kars

Kars’ın en çok yağış alan ilçelerinden Digor, Selim ve Sarıkamış’ta merkez ve köy okullarındaki eğitime bugün için ara verildi.

Diyarbakır

Diyarbakır’da Çınar ilçesinde eğitime bir günlüğüne ara verildi.

Bolu

Şehir genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle eğitim öğretim faaliyetlerine bir günlüğüne ara verildi.

Yalova

Şehir genelinde tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında 14 Mart 2022 günü için eğitim ve öğretim faaliyetlerine ara verildi.

Yorumlar (0)