12 yaşında üniversite bitirdi: Beş önlisans derecesi aldı

Kaliforniya'da Fullerton College'dan mezun olan en genç kişi olarak kayıtlara geçen 12 yaşındaki Clovis Hung, “Şimdiye kadar başardıklarımla gerçekten gurur duyuyorum” dedi.

EĞİTİM 30.05.2023, 11:35 31.05.2023, 16:01 Şeyda Gül
12 yaşında üniversite bitirdi: Beş önlisans derecesi aldı

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan Clovis Hung, 12 yaşında Fullerton College'dan mezun oldu. Üniversiteden mezun olan en genç kişi olan Hung, üniversite hayatını çok sevdiğini belirtti. Hung'ın annesi ise yaptığı açıklamada oğlunu motivasyonu yüksek ve hedef odaklı olarak niteledi.

Diğer öğrencilerin onu ciddiye alabileceği kadar olgun

Fullerton Biyoloji Profesörü Kenneth Collins, yaptığı açıklamada “İlk başta, yaş ve gelişimsel farklılıklar göz önüne alındığında diğer öğrencilerle nasıl ilişki kuracağı konusunda biraz endişeli olduğunu belirterek “Ancak bu endişelerim asılsız çıktı” dedi.

Hung’un diğer öğrencilerin onu ciddiye alabileceği kadar olgun olduğunu ifade eden Collins, “Ama küçük bir erkek kardeş gibi neşelendirecek kadar da çocuk" ifadelerini kullandı.

Hung'a beş önlisans derecesi verildi

Yerel haber istasyonu KABC'de yer alan habere göre, Hung'a beş önlisans derecesi verildi.

Bana küçük kardeşleri gibi davrandılar

Yaptığı açıklamada sınıf arkadaşlarından bahseden Hung, kendisine küçük bir kardeş gibi davrandıklarını belirterek “Şimdiye kadar başardıklarımla gerçekten gurur duyuyorum” dedi.

Hung, 16 yaşında da pilotluk lisansını almayı planladığını aktardı.

Yorumlar (0)