Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde PKK vahşeti

Terör Örgütü PYD-YPG/PKK'nın Afrin bölgesinde infaz ederek feci şekilde katlettiği kişileri toplu mezarlara gömdüğü ortaya çıktı. Bölgede gerçekleştirilen kazı çalışmalarında tüyler ürperten manzara ile karşı karşıya kalındı. Çuvalların içinde 35 kişinin iskeletleri bulundu.

DÜNYA 14.07.2021, 22:31 15.07.2021, 17:48
Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde PKK vahşeti

Afrin'de terör örgütü YPG/PKK'nın bir katliamı daha ortaya çıktı. Kent merkezinde bulunan meclis binası önünde bir toplu mezar tespit edildi.

35 cansız beden

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, bir ihbar üzerine derhal harekete geçen ekipler tarafından gerçekleştirilen kazıda, YPG/PKK terör örgütü tarafından vahşi bir şekilde infaz edilen 35 insan cesedi, çuvalların içine yerleştirilmiş halde ve toprağa gömülü vaziyette bulundu.

Sayının artmasından korkuluyor

Diğer yandan, hava karardığı için söz konusu kazıya ara verilirken, cansız beden sayısının artmasından korkuluyor. İnfazın, 2018'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'ndan bir kaç gün evvel yapıldığı aktarıldı.

Zeytin Dalı Harekatı

Zeytin Dalı Harekatı, 20 Ocak 2018 tarihinde başlayıp, 18 Mart 2018 tarihinde sona ermişti. Söz konusu harekat kapsamında 4 bin 545 terörist etkisiz hale getirilmişti.





















































Yorumlar (0)