Zelenskiy paylaştı, yetkililer sildi! İşte sarhoş Zelenskiy

Ülkenin güvenli noktalarından sık sık video çeken ve halkına birlik, danışma mesajları veren Zelenskiy’nin son videosu olay oldu. İnsanlar, Zelenskiy’nin sarhoş olduğunu ve hatta uyuşturucu madde bile kullanmış olabileceğini öne sürdü. Zelenskiy’nin paylaştığı o video bir süre sonra internetten kaldırıldı ancak o zamana kadar pek çok kez paylaşıldı.

DÜNYA 18.04.2022, 14:43 19.04.2022, 09:22
Zelenskiy paylaştı, yetkililer sildi! İşte sarhoş Zelenskiy

Yaklaşık 2 aylık savaş sürecinde Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, her gün düzenli olarak video paylaştı. Genellikle Telegram hesabından paylaşımda bulunan Zelenskiy, videolarında sık sık birlikte, dayanışma, zafer mesajları verdi. Savaş hakkındaki son gelişmeleri de kanalı vasıtasıyla paylaşan Zelenskiy, kendisinden hiç beklenmeyen bir paylaşıma imza attı.



Paylaştığı video, iddiaları beraberinde getirdi

Zelenskiy’nin 52’nci gün paylaştığı videoda hem konuşmasındaki hem de hal ve hareketlerindeki farklılık dikkat çekti. Yetkililerin bir süre sonra sildiği video internette hala dolaşmaya devam ederken o videoda Ukrayna Devlet Başkanı’nın sarhoş olduğu ve hatta uyuşturucu madde kullanmış olabileceği iddia edildi. “Çalışıyoruz, gururluyuz, kazanacağız.” İfadelerini kullanan Zelenskiy, odasındaki eşyaları, ailesinin fotoğrafını da gösterdi.

Yorumlar (0)