Zaman kapsülü açıldı, her şey doğru çıktı!

İngiltere’de bir grup kız arkadaş, Facebook aracılığıyla birbirlerini bulup 22 yıl önce birlikte sakladıkları zaman kapsülünü açtı. Henüz 15 yaşındayken birbirlerinin gelecekleri hakkında yaptıkları tahminlerin çarpıcı şekilde doğru olduğunu gören grup, adeta şaşkınlığa uğradı.

DÜNYA 23.08.2019, 14:43
Zaman kapsülü açıldı, her şey doğru çıktı!

İngiltere’de 37 yaşındaki Gemma Lynch, Emma Page, Sian McGreary, Gemma Albiston, Gemma Roughsedge ve Katy Wynne, 22 yıl önce arkadaşlıklarına dair hatıraları bir metal kutu ile gömmeye karar verdi.

Genç kız grubu, hatıra kutusuna pop yıldızı Peter Andre gibi isimlerin posterleri ve günlük yazılarının yanında el yazısı ile yazılmış notlar bırakıp gelecekte nasıl bir hayat sürecekleri, düğünleri, kariyerleri ve kiminle evlenecekleri gibi tahminlerde bulundular.

Chesire’de öğrenim gören grubun, okul bittikten sonra birbirleriyle olan iletişimi kesildi. Fakat Emma Page, Facebook’tan arkadaşlarını buldu ve aynı kız grubu 22 yıl sonra yeniden bir araya geldi. Ellerinde kürekler ve metal detektörüyle gömdükleri kutuyu yerinden çıkardılar.

Kutuyu bulduklarında sevinç çığlıkları atan arkadaşlar, geleceğe ilişkin yaptıkları tahminlerin çoğunlukla doğru çıktığını fark etti.

"Tahminlerimizin doğru çıktığını görünce şok olduk"

Emma Page, düşündükleri gibi ilkokul öğretmeniydi. Gemma Albiston da hayvanlarla ilgili bir iş yapıyordu, yani bir köpek kuaförüydü.

Gemma Lynch, "Tahminlerimizin ne kadar doğru çıktığını görünce şok olduk. Haftaya evleniyorum. Kızlardan biri düğünümde giyeceğim gelinliği çizmiş ve bu gelinlik gerçekten de giyeceğim gelinliğe çok benziyor." ifadelerini kullandı. 

Duygu dolu anlar yaşayan grup, kutuya sakladıkları sakızlar, en sevdikleri bilezikler ve atıştırmalıklar gibi birçok eşyayı yeniden görme fırsatına sahip oldu.

Yorumlar (0)