Zaharova'dan ilginç paylaşım!

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, sosyal medya hesaplarından aynı fotoğrafla ama ayrı ayrı ifadelerle dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

DÜNYA 11.08.2019, 21:49
Zaharova'dan ilginç paylaşım!

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, sosyal medya hesaplarında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova boks eldivenli bir fotoğrafını paylaştı. Instagram hesabındaki fotoğraflı paylaşımında Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, “Hadi gelin bakalım” ifadelerini kullandı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Facebook’taki paylaşımındaysa “Çok yakınımda durmayın. Sadece bir kedicik değil aynı zamanda bir boksörüm de” yazdı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova 'nın boks eldivenli bu fotoğrafı, yeni bir projenin parçası mı ya da kişisel bir çekim mi henüz bilinmiyor. Fakat Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova'nın söz konusu paylaşımları sosyal medyada dakikalar içerisinde binlerce beğeni aldı. Yorumlar arasında “Böyle bir savunucusu varken Rusya rahatça uyuyabilir” şeklinde bir yorum dikkat çekti.

Yorumlar (0)