Yunan'dan savaş çığırtkanlığı! Burnumuzun dibine asker gönderdiler

Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki kararlı adımlarından büyük bir rahatsızlık duyan Yunanistan şimdi ise Meis Adası'na asker yığarak gövde gösterisi yapmaya çalıştı.

DÜNYA 30.08.2020, 20:37 30.08.2020, 20:47
Yunan'dan savaş çığırtkanlığı! Burnumuzun dibine asker gönderdiler

Yunanistan'ın iş birliği yapıp arkasına almak istediği Fransa ve diğer Avrupa Birliği ülkelerinin desteğiyle birlikte Türkiye'yi Doğu Akdeniz'de sıkıştırmaya yönelik çabalar sürüyor!

Doğu Akdeniz'deki uluslararası hukuktan doğan meşru haklarından vazgeçmediğini her fırsatta dile getiren ve bölgede donanması olan Türkiye, art arda gelen taciz hamlelerine karşın istikrarla duruşunu koruyor.

Meis'e silahlı birlikler sevk edildi

Türkiye'nin bölgedeki hareketlerini yakın takibe alan Yunanistan, şimdi ise Türkiye'ye Fransız medyası aracılığıyla gözdağında bulunmaya çalışıyor.

Son olarak Fransız bir haber ajansının Yunan medyasına servis etmiş olduğu bir fotoğrafta, Doğu Akdeniz'deki Meis Adası'na yoğun bir asker sevkiyatı gerçekleştirildiği görülüyor.

Yunan'dan 'Savaş çığırtkanlığı'

Yunan basınında yer alan, "Atina, Türkiye'nin bütün provokasyonlarına hazır ve Meis'e asker gönderiyor" başlığıyla verilen habere göre silahlı askerler Meis Adası'nda göreve çağrılmış vaziyette.

Yorumlar (0)