Yer: Rusya! Buz tutan nehre giren kadın geri çıkamadı

Ortodoks Hristiyanlar tarafından kutlanan Epifani Bayramı'nda buz tutan nehre giren 40 yaşındaki bir kadın, girdiği suda gözden kaybolarak hayatını kaybetti. 

DÜNYA 22.01.2022, 16:01 23.01.2022, 13:49
Yer: Rusya! Buz tutan nehre giren kadın geri çıkamadı

Ortodoks Hristiyanlar, 19 Ocak'ta Rusya'nın Leningrad Bölgesi'nde bulunan Oredezh Nehri'nde Vaftiz Bayramı olarak da adlandırılan Epifani Bayramı sebebiyle suya girdi.

40 yaşındaki kadın suya girdi, bir daha haber alınamadı

Bölgeye gelen 40 yaşındaki bir kadın, çocukları ve eşiyle birlikte buz tutan suya girmek istedi. Nehrin yüzeyindeki buz tabakasının kesilmesinden sonra buz tutan suya atlayan kadının buza çarptığı belirtildi. O esnada gözden kaybolan kadının başında bekleyen bir kişi, işlerin yolunda gitmediğini fark edince bağırmaya başladı. O sırada kadının eşi de suya atladı.


Cesedi bulunamadı

Eşini sudan çıkarmak için suya atlayan adam, karısını su altında göremeyince dışarıya çıktı. Bu esnada kadının çocukları da 'anne' sözleriyle bağırmaya başladı.

Kadının son anlarının kameraya çekildiği olaydan sonra nehrin altında arama çalışmaları gerçekleştirildi. Suda kaybolan kadının cesedi bulunamazken, olayla ilgili bölge savcılığı soruşturma başlatıldığını açıkladı. 

Ortodoks Hristiyanlar, günahlarından arınacağı inancıyla Epifani Bayramı'nda buz tutan nehir ve göllere giriyor.

Yorumlar (0)