Will Smith, Amerika’da başkan olmayı düşünüyor!

Bir podcast yayınına katılan ünlü Hollywood yıldızı Will Smith, ilerleyen zamanlarda başkan adayı olması konusundaki soruyu cevapladı. Smith, ilerleyen zamanlarda payına düşeni yapacağını belirtti.

DÜNYA 04.03.2021, 11:38
Will Smith, Amerika’da başkan olmayı düşünüyor!

Ünlü Hollywood yıldızı Will Smith; Jon Favreau, Jon Lovett, Dan Pfeiffer ve Tommy Vietor'un sunduğu bir podcast yayınına katıldı. 52 yaşındaki oyuncu ve sanatçı Smith, ekibin Amerika başkanı olmak konusundaki sorunu cevapladı. Siyasete atılmak ve ırkçılıkla karşı karşıya geldiği durumlar hakkında konuşan Smith, başkanlık bakamının deprenip toplanmasını bekleyeceğini belirtti.

“Payıma düşeni yapacağım.”

İlerleyen zamanlarda bunu düşünebileceğini belirten Smith, Bu konuda kesinlikle bir fikri olduğunu ve insanlar arasındaki anlayışı geliştirmeye de özen gösterilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Hem sanat hem de siyaset alanında girişimlere açık olduğunu belirten Smith, payına düşeni yapacağını söyledi.

“Bana ırkçılık yapan kişinin gözünde, zeka bulamadım”

Irkçılığa 5-6 kez maruz kaldığını söyleyen Smith, kendisine bu hakareti kullanan kişilerin zeki insanlar olmadığını ve henüz zeki birinden bu hakareti duymadığını belirtti. Cehaletin yaygınlığından söz eden 4 Grammy ödüllü ünlü isim, ırkçıların ve ırkçılığın aptalca olduğu izlenimiyle büyüdüğünü ve her zaman zeki olması gerektiğini de belirtti. Smith, Irkçıların zeki olmadıklarını anlayınca baş edilmesinin daha kolay olduğunu söyledi.

Yorumlar (0)