Velayet davası sonuçlandı: Pitt-1, Jolie-0 

İhanet iddiaları nedeniyle Jolie-Pitt aşkı bitmişti. Uzun süredir gündemde olan ünlü çiftin, çocukları için verdikleri mücadelede devam eden 'velayet' davası sonuçlandı.

DÜNYA 27.05.2021, 11:32 28.05.2021, 09:23 Hanife
Velayet davası sonuçlandı: Pitt-1, Jolie-0 

Brad Pitt ve Angelina Jolie arasında 5 yıldır devam eden velayet davası karara bağlandı ve davayı Pitt kazandı.

Pitt, çocukları için ortak velayetini talep etmişti ve davayı alması ile çift, 5 çocuğunun velayetini eşit zamanlı olarak bölüşecekler.

Geçici kara göre; Jolie, kendisiyle kalan çocukları için, esas velayet sahibinin kendisi olması gerektiği talebinde bulunmuştu.

Jolie mahkeme jürisine tepkili

Karın ardından Angelina Jolie, Pitt’le devam eden velayet davasında bulunan jüriyi, mahkemede çocuklarının tanıklık etmesine izin vermediği için eleştirdi.

Brad ise mahkeme heyetinden memnun

Jolie’nin eleştirilerine rağmen Pitt’in avukatları,  mahkeme başkanını savundu. Yargıcın son 6 ayda adil, kapsamlı bir yargılama yürüttüğünü ve duyarlı tanıkları, uzmanları dinlenmesi sonucu böyle bir karar aldıklarının altı çizildi.

Çocukların yaşı

Jolie-Pitt ikilisinin en büyük oğulları olan ve yaşı gereği velayet davasında konu dışı olan Maddox 19 yaşında, diğer oğulları Pax 17 yaşında, kızları Zahara 16 yaşında, Shiloh 14 yaşında ve Vivienne ile Knox adındaki ikizlerin yaşları 12. 
 

Yorumlar (0)