Ünlü YouTuber'ın 'NFT' merakı, Lamborghini'sini sattırdı

Alman YouTuber iCrimax, 'sanal maymun' satın alabilmek amacıyla Lamborghini'sini satarak tüm hayranlarını şaşkına uğrattı. 

DÜNYA 08.02.2022, 13:07 09.02.2022, 09:31
Ünlü YouTuber'ın 'NFT' merakı, Lamborghini'sini sattırdı

NFT koleksiyonları dünya genelinde yaygınlık kazanmaya devam ederken, Alman müzisyen ve YouTuber iCrimax, NFT akımına uyum sağlamak için yaptığı davranışla hayranlarını şaşırttı.

Sanal maymun için arabasını sattı

iCrimax, 'sanal maymun' satın alabilmek için Lamborghini’sini sattı.

Bored Ape Yacht Club ismi verilen ve 20 bine yakın maymun portresinden oluşan NFT koleksiyonu, Justin Bieber'ın da aralarında olduğu dünyaca ünlü kişiler tarafından rağbet görürken iCrimax de buna merak saldı.

Ünlü Youtuber, koleksiyonun bir parçası olan Lamborghini aracını gözden çıkardı ve 74 EHT'ye yani 230 bin dolara 'sanal maymun' aldı.

“NFT, arabadan daha kârlı”

iCrimax, "bir NFT için Lambo'sunu satışa çıkaran ilk kişi” olarak kendisini ilan etti. Alman YouTuber, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, yeni NFT’sinin aracından daha kârlı bir yatırım olduğunu ifade etti.

Otomotiv bilgi platformu Edmunds verilerinde, 2021 model aracın fiyat etiketi 206 bin ve 261 bin dolar aralığında değişiklik gösteriyor.

Bored Ape Yacht Club koleksiyonundaki parçaların taban fiyatı ise 83 ETH civarında. Bu da şu anda 255 bin dolara denk düşüyor.

Yorumlar (0)