Ünlü sunucu: Delta varyantı çok fena, harap haldeyim

Amerikalı ünlü televizyon sunucusu Genevieve Gorder, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Kovid-19’un Delta varyantına yakalandığını söyledi ve yaptığı paylaşımda ‘Delta varyantı çok fena’ değerlendirmesini yaptı.

DÜNYA 02.08.2021, 08:57 03.08.2021, 09:03
Ünlü sunucu: Delta varyantı çok fena, harap haldeyim

ABD’de mimari ve tasarım programlarının sunucusu olarak bilinen ünlü Genevieve Gorder, Instagram hesabı üzerinden takipçilerini Kovid-19 ile ilgili bilgilendirdi.

5 gündür hasta

Mart ayında 2. doz aşısını yaptırdığını söyleyen ve yatakta yorgun bir şekilde yattığı halini paylaşan 42 yaşındaki Gorder, kendisine Delta varyantının bulaştığını ve yaklaşık olarak 5 gündür hasta olduğunu ifade etti.

"Harap bir haldeyim”

Pfizer/BioNTech aşısını mart ayında olan Gorder, “Astımım ve bağışıklığım düşük olduğu için Covid-19’u ciddiye aldım. Tanıdığım herkesten hatta daha dikkatliydim. Mart ayında iki doz aşı yaptırmama rağmen virüs bulaştı ve şu an harap bir haldeyim” sözlerini kullandı.

“Delta varyantı çok fena”

“Arkadaşlar şunu söylemem lazım ki Delta varyantı çok fena” diyen Gorder, “Geceleri çok kötü oluyor, sürekli öksürmek durumunda kalıyorum ancak şimdi daha iyiyim. Ateşim sürekli yüksek ve enerjim yok, ancak iyi olacağım” ifadelerini kullandı. Aşının, hayatını kurtardığını belirten Gorder, “Aşı olmasaydım hastanede yatıyor veya entübe bir halde yaşama tutunuyor olabilirdim” değerlendirmesini yaptı.

Yorumlar (0)