Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in pozları, sosyal medyayı salladı!

Piyasaya sürdüğü şarkılarıyla ününü tüm dünyaya yayan ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, Miami sahillerini salladı! Yabancı bir derginin kapak çekimi için poz veren 51 yaşındaki Lopez, sosyal medyayı da salladı!

DÜNYA 06.04.2021, 14:16 07.04.2021, 12:53
Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in pozları, sosyal medyayı salladı!

Çıkardığı şarkılarla bir dönemin müzik dünyasını sallayan ve rol aldığı filmlerle de gündemde olan başarılı şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, yıllara meydan okumaya devam ediyor. Tamı tamına 51 yaşına basan Lopez, çekimleri Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleşen “Shotgun Wedding” filminin çekimlerinin sona ermesinin ardından, soluğu Amerika Birleşik Devletleri’nin Miami sahillerinde aldı.

Yıllara meydan okuduğunu kanıtladı

Yabancı bir dergi için objektifler karşısına geçen Jennifer Lopez, Miami sahillerini verdiği pozlarla salladı. Mayo giydiği fotoğrafları sosyal medya hesabından da paylaşan Lopez, sosyal medyada da oldukça hit aldı. Hayranlarından yoğun bir ilgi gören 51 yaşındaki ünlü şarkıcı ve oyuncu, yıllara meydan okuduğunu ve hiç yaşlanmadığını kanıtlamış oldu.

Kahve kupasını yanından ayırmıyor

Şu sıralar nişanlısı Alex Rodriguez ile çalkantılı bir ilişki yaşayan Lopez, son olarak Shotgun Wedding filminde beraber rol alacağı duyurulan aktör Armie Hammer hakkında çıkan haberler dolayısıyla da bir dönem gergin günler geçirmişti. Hatırlanacağı üzere Hammer, sosyal medya üzerinden bir kadına yamyamca mesajlar göndermiş ve bir dönem çok konuşulmuştu. Bu nedenle Hammer’in filmin kadrosundan ayrılmasıyla Josh Duhamel gelmişti. Geçtiğimiz günlerde film setinde verdiği mola sırasındaki pozlarını paylaşan Lopez’in, kahve kupası da dikkat çekmişti.

Yorumlar (0)