Ünlü sanatçıdan yangınlarla mücadeleye yarım milyonluk destek!

ABD'li ünlü şarkıcı Pink, Avustralya'da Eylül ayından beri devam eden yangınlarla mücadeleye destek olmak adına 500 bin dolar bağışlayacağını açıkladı.

DÜNYA 04.01.2020, 22:15
Ünlü sanatçıdan yangınlarla mücadeleye yarım milyonluk destek!

ABD'li ünlü pop şarkıcısı Pink, Avustralya'da Eylül ayından beri devam eden ve ülkenin tamamını esir alan yangınlarla mücadeleye destek olmak için yerel itfaiye servislerine 500 bin dolarlık bağışta bulunacağını açıkladı.

Twitter üzerinden duyurdu


ABD'li ünlü sanatçı Pink

Pink, Twitter'da 32 milyondan fazla takipçisine "Şu anda Avustralya'da kontrol edilemeyen korkunç orman yangınlarını izlerken tamamen harap oldum" ifadeleri içeren bir tweet atarak yangınlarla mücadele ederek kontrol altına almaya çalışan itfaiyecilere destek olacağını belirtti.

Ülke cehenneme döndü!

Avustralya'da 4 aydır devam eden orman ve çayır yangınlarında ülkenin büyük kısmı alevlerle mücadele ediyor. Ülkenin en büyük şehri Sydney'i de etkisi altına alan yangınlarda cehennemden çıkmış gibi gözüken kareler dünyanın gündemine oturdu.

Ülkedeki yangınlarda şu ana kadar 23 kişi hayatını kaybetti. 5 milyon hektar alanı tamamıyla yakan yangınlarda 2 eyalette bin 300'den fazla evin küle döndüğü açıklandı.

Yorumlar (0)