Ünlü DJ'in cesedi çöplükten çıktı: İstanbul detayı dikkat çekti

Instagramda binlerce takipçisi olan ünlü DJ Trespalacios'un cesedi, Kolombiya'da yer alan bir çöplükteki valizden çıktı. Kadının dövülerek öldürüldüğü belirlendi. Erkek arkadaşı ise İstanbul'a kaçarken yakalandı.

DÜNYA 27.01.2023, 11:26
Ünlü DJ'in cesedi çöplükten çıktı: İstanbul detayı dikkat çekti

Cinayet şüphesi ile Kolombiya polisi tarafından Trespalacios'un 35 yaşında olan ABD'li ve evli erkek arkadaşının peşine düşüldü. 1 senedir ünlü DJ ile beraberliği bulunan ve cinayetin ardından kayıplara karışan üç çocuk babası John Poulos'un Panama'da yakalanıp Kolombiya'ya teslim edildiği ifade edildi.

Haber Global'in aktardığına göre, havalimanında yakalanan adamın İstanbul'a giden uçağa binmeden çok kısa bir süre önce yakalandığı ortaya çıktı.

Bölgede bulunan kameralar inceleniyor

Ülkede geniş bir hayran kitlesi olan DJ Trespalacios'un cansız bedeni, hafta başında evsiz biri tarafından çöplüğe atılmış olan bir valizde bulundu. Aynı zamanda valiz içinden genç kadının kimi kişisel eşyaları da çıktı. Polis tarafından bölgede bulunan güvelik kameralarının incelendiği ifade edildi.

Kolombiya basınınca genç DJ'in ABD'li sevgilisiyle ünlü bir kulübe öldürülmeden bir gün önce gittiği ve DJ'lik yaptığı ifade edildi. Genç kadının arkadaşları tarafından kulüpte eğlenen çiftin geç saatte taksiyle evlerine döndüğünün altı çizildi.

Yorumlar (0)