Ukrayna’da yürürken başına buz kütlesi isabet eden adam, yerden kalkamadı!

Ukrayna Kiev’de yaşanan bir olay, akıllara durgunluk getirdi. Yolda yürüyen bir adamın üzerine, çatıda bulunan karlar ve buz kütlesi düştü. Buzun başına isabet etmesiyle adam, dakikalarca yerden kalkamadı. Olay, güvenlik kamerasına da yansıdı.

DÜNYA 23.02.2021, 16:43 24.02.2021, 12:14
Ukrayna’da yürürken başına buz kütlesi isabet eden adam, yerden kalkamadı!

Kış mevsiminin etkili olduğu ülkeler, karla mücadele ermeye devam ediyor. İşte karın etkisini gösterdiği ülkelerden bir tanesi olan Ukrayna’nın başkenti Kiev’de, ilginç bir olay yaşadı. Kar yağışının etkili olduğu yerlerde havanın ısınmasıyla beraber, karlar da erimeye ve buzlaşmaya başladı. Yürüme yollarının üzerindeki binalarda bulunan buz kütleleri de yürüyenler için tehdit oluşturmaya devam ediyor.

Başına aldığı darbeyle, yerde kaldı

Yolda yürüyen bir adamın da, tıpkı bu tarz olay başına geldi. Yolda yürüyen bir adam, bağına aldığı buz kütlesi darbesiyle neye uğradığını şaşırdı. Bir anda binadaki tüm karın üzerine gelmesi, Ukraynalı adamı yere serdi. Başına aldığı buz kütlesi darbesi nedeniyle yerden uzun süre kalkamayan adam, sert bir şekilde yerde kaldı.

Güvenlik kameralarına yansıdı

Birkaç dakikanın ardından yoldan kalkabilen talihsiz adamın başına, herhangi bir kötü şey gelmedi. Olay anı ise güvenlik kameralarına, dakikası dakikasına yansıdı.

Yorumlar (0)