Uçuşu iptal olan yolcular havalimanını savaş alanına çevirdi

Brezilya’nın Sao Paulo kentinde bulunan Guarulhos Uluslararası Havalimanı’nda meydana gelen ve her anı kameralara yansıyan olayda; uçuşu iptal edilen yolcular ortalığı birbirine kattı.

DÜNYA 05.11.2021, 14:33 06.11.2021, 09:39
Uçuşu iptal olan yolcular havalimanını savaş alanına çevirdi

Olumsuz hava koşullarının oluşması nedeniyle uçuşları iptal edilen yolcular Brezilya’nın Guarulhos Uluslararası Havalimanı’nda sinirlerine hakim olamayarak büyük tepki gösterdi.  

Geçtiğimiz pazartesi günü yaşanan olayda Confins şehrine yapılması planlanan bir uçuş, şehirde yaşanan olumsuz hava koşulları yüzünden iptal edildi ve uçak Guarulhos Havalimanı’na geri döndü. Bunların üstüne yolculara uçuşun ertesi güne ertelendiği ve geceyi havalimanında geçirecekleri söylenince bazı yolcular durumu protesto ederek ortalığı kırıp dökmeye başladı.  

Yolcular çılgına döndü

Kameralara yansıyan görüntülerde bazı yolcuların havayolu şirketinde çalışanlara sözlü şiddette bulunduğu ve yolculardan birinin de eline aldığı metal bir cisim ile bankoya vurarak saldırdığı görülüyor. Ayrıca 5 aylık bebeği olan yolculardan bir diğeri de, “Bebeğim hastalanırsa hepinizi öldürürüm” diyerek tehditler savurdu.  

Havayolu tarafından yapılan açıklamada da, kurallar gereği bir sonraki güne ertelenen uçuştaki tüm yolcuların konaklama masraflarının şirket tarafından sağlandığı hatırlatıldı.

Yorumlar (0)