Uçak ring alanına dönüştü! Mike Tyson hayranını dövdü

Dünyaca ünlü eski boksörlerden olan Mike Tyson’ın perşembe günü paylaşılan görüntüleri spor dünyasını şoka uğrattı. 55 yaşındaki eski boksör, Florida uçağında bulunduğu sırada arka koltuğunda oturan diğer yolcuyu öldürecek derede darp etti.

DÜNYA 22.04.2022, 14:31 22.04.2022, 18:05
Uçak ring alanına dönüştü! Mike Tyson hayranını dövdü

Boks dünyasında ismini epeyce duyurmuş birisi olan Mike Tyson rezillik yaratacak bir olaya dahil oldu. Uçak yolculuğu yaptığı esnada bir arkasında oturan yolcuyu öldürecek derecede döven Mike Tyson'ın skandal yaratan durumu kameralara alındı.

Hayranıyla fotoğraf çektirmişti

Florida'ya gezi için yola çıkan Mike Tyson, San Fransisco Uluslararası Havalimanı'ndan uçağa bindi. Daha sonrasında kendisi ile fotoğraf çektirmeyi isteyen hayranının isteğini gerçekleştirdi.

Tam arka koltuğunda oturuyordu

Mike Tyson'nun arkasında oturan hayranı tarafından 55 yaşındaki ünlü boksörü rahatsız etmeye başlamasıyla ortamda gerginlik yaşanmaya olmaya başladığı iddia ediliyor. Rahatsız edilme durumu belirli bir düzeyi geçmeye başlayınca Mike Tyson’nın sinirlenmeye başladığı belirtiliyor.

Öldüresiye dövdü

Yaşanılan rahatsız etme olayından sonra Mike Tyson bu duruma daha fazla sabredemeyip arka koltuğunda oturan yolcuyu yumrukladı. Hayranını döven Mike Tyson’un bu görüntüleri spor dünyasını ve tüm mecrayı hayretler içerisinde bıraktı.

Sosyal medyada yayıldı

Hayranı ve dünyaca ünlü eski boksörün yaşadığı bu olayda meydana gelen kavga çok kısa bir zamanda sosyal medyaya üzerinde yayınlanmaya başladı. Mike Tyson, TMZ tarafından paylaşılan videoda hayranını hızlı bir şekilde yumrukladığı kamera kayıtlarına yansıdı. Çevredekilerin eski boksör Mike Tyson'ı durmasını sağlamak adına "Hey Mike! Kes artık şunu" diye seslendiği duyuldu.

Yaşanan olayı kamera kaydına çeken kişi "Mike Tyson oğlumu öldüresiye dövdü. Evet, bir anda kafayı yemiş gibi davrandı. Hayranıydı ve sadece bir imza istemişti. Bu olayın nasıl yaşandığını bir türlü anlayamadık" dedi.

Olay yerini terketti

Mike Tyson'ın yaşadığı bu olay sonrasında çevresinden bazı açıklamalar yapıldı. Eski boksör ağır siklet dünya şampiyonu Mike Tyson’a yakın kişiler, hayranının alkol almış ve sarhoş bir şekilde Mike Tyson'ı rahatsız ettiğini iddia etti.

Olay anında uçakta olan yolcular, yaşanan durumun sonrasında Mike Tyson'ın uçaktan inerek olay yerinden uzaklaştığını açıkladı. Darp edilen ve yüzü kanlar içerisinde olan hayranının tedavi altına alınmasının sonrasında polis ekiplerince sorgu için alındığı belirlendi.

Yorumlar (0)