Tuvalet kağıdı stokçuluğuna polis önlemi!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) riski tüm dünyaya hızla yayılmaya devam ederken, büyük marketler stokçuluğu engellemek amacıyla ilginç önlemlere başvurmak durumunda kalıyor. ABD'de bulunan bazı süpermarketlerde polisler ve güvenlik görevlileri, tuvalet kağıtlarını korumaya başladı.

DÜNYA 18.03.2020, 13:42
Tuvalet kağıdı stokçuluğuna polis önlemi!

Çin'in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkarak dünyaya hızla yayılan ve yaklaşık 200 bin kişinin enfekte olduğu yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle ilginç uygulamalar hayata geçirilmeye başlandı. 

Sokağa çıkma ve karantinanın uygulandığı yerlerde yaşayan insanlar, marketlerde temilzik malzemeleri ve gıda ürünleri alarak stok yaptı. 

ABD ve Avrupa'da bulunan bazı marketlerde çıkan tuvalet kağıdı kavgaları nedeniyle tedbir alınmaya başlandı.

ABD'nin en büyük süpermaket zincilerinden biri olan Walmart'ta ilginç bir görüntü ortaya çıktı. Polis memuru ve güvenlik görevlileri, tuvalet kâğıtlarının başında beklemeye başladı. 

Tuvalet kağıtları ile el temizleme jelleri, en çok satın alınan ürünler arasında yer alıyor.
 

Yorumlar (1)
AYŞE GÖKCEK 4 yıl önce
Lavabo ihtiyaçlarından sonra koçlarını yıkamaya üşenen millet çareyi tuvalet kağıdında sanıyor.oysa o tuvalet kağıtları mikrop kaynağı. Yahu tuvalet kağıdında kullan ama ellerinizi sabunlayın yikayin