Türkmen ninenin sözleri ağlattı

Suriye'de Türkmen nine ile kendisine para yardımı yapan Muntasır Billah Türkmen Tugayı askerleri arasındaki diyalog, izleyenleri duygulandırıyor.

DÜNYA 17.07.2019, 16:21

Fırat kalkanı harekâtında Türk askerine yardım eden ve Suriye'deki Türkmenleri koruma altına almaya çalışan Muntasır Billah Türkmen Tugayı askerlerinin Türkmen köyleri ziyaretinde duygusal anlar yaşanıyor.

Türk ordusu ile birlikte bölücü terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD'ye ve büyük şeytanın projesi DAEŞ'e kan kusturan Muntasır Billah Türkmen Tugayı askerleri sıkça Türkmen köylerinin içlerine kadar girip ev ev gezerek sıkıntısı olanlara yardım ediyor.

Öyle ki köylülerle aile gibi olan Muntasır Billah Türkmen Tugayı askerlerinin isimleri bile köylüler tarafından tek tek biliniyor.

Son olarak sosyal medyada yayılan bir Türkmen nine ile Muntasır Billah Türkmen Tugayı askerleri arasındaki diyalog izleyenleri duygulandırıyor.

Türkmen Nine, Muntasır Billah Türkmen Tugayı askerlerine hal hatır soruyor. Askerler de hem kendi durumlarını hem de arkadaşlarının durumlarını anlatıyor. Bu arada askerlerden biri Türkmen ninenin eline para tutuşturuyor.

Türkmen nine ise kendisine verilen parayı kabul edemeyeceğini "Siz ateş altındasınız, vallahi bunları alamam" sözleriyle dile getiriyor.

Yorumlar (0)