Trump üniversite sınavına başkasını sokmuş!

ABD Başkanı Donald Trump'ın başını ağrıtacak bir iddia daha ortaya atıldı. Donald Trump'ın yeğeni Mary Trump, gelecek hafta piyasaya çıkacak kitabında, Donald Trump'ın, üniversite sınavına para karşılığı başkasını soktuğunu yazdı.

DÜNYA 08.07.2020, 08:47
Trump üniversite sınavına başkasını sokmuş!

ABD Başkanı Donald Trump'ın yeğeni Mary L. Trump tarafından kaleme alınan "Çok Fazla, Asla Yeterli Değil: Ailem Nasıl Dünyanın En Tehlikeli Adamını Yarattı" isimli kitabından bazı bölümler basına sızdı ya da sızdırıldı.

"Dünyanın sağlığını tehdit eden biri"

İlgili bölümleri haberleştiren Amerikan basını, Mary L. Trump'ın kitabında amcası Donald Trump tanımlarken şu ifadeyi kullandığını belirtti:

"Dünyanın sağlığını, ekonomik güvenliğini ve sosyal dokusunu tehdit eden biri!"

"Yerine başkasını sınava soktu"

Yeğen Mary L. Trump, ABD Başkanı Donald Trump'ın Quenns'de bir lise öğrencisiyken, SAT adı verilen üniversite sınavına kendisi yerine çalışkan ve bilgili birini soktuğunu, kendisi yerine giren kişiye hatrı sayılır miktarda para verdiğini ve yerine giren kişinin Donald Trump adına Pennsylvania eyaletindeki Wharton İşletme Fakültesini kazandığını ileri sürdü.

Narsist ve sosyopat!

Donald Trump'ın yeğeni Mary L. Trump aynı zamanda klinik psikolog olduğu için kitabında Donald Trump'ın psikolojik durumuna ilişkin analizler de yaptı. Mary L. Trump, ABD Başkanı Donald Trump'ın "narsist" tanımını tam olarak karşıladığını ve gerçek anlamda "sosyopat" olduğunu ifade etti.

Kız kardeşi Trump hakkında ne diyor?

Klinik psikolog Mary L. Trump, "Çok Fazla, Asla Yeterli Değil: Ailem Nasıl Dünyanın En Tehlikeli Adamını Yarattı" isimli kitabında ayrıca, Donald Trump'ın kız kardeşi Maryanne Trump Barry'nin bazı ifadelerine de yer verdi.

Maryanne Trump Barry, ağabeyi Donald Trump'ın başkanlık adaylığı döneminde, "O bir soytarı, asla başkan olamaz." şeklinde ifadeler kullandığı bilgisi paylaşıldı.

Yeğen Mary L. Trump'ın kitabında, Maryanne Trump Barry'nin Donald Trump'ın inancıyla ilgili sarf ettiği sözler de yer aldı. Maryanne Trump Barry, Donald Trump'ın Evanjeliklerin desteğini alması hakkında şöyle demiş:

"Donald Trump kiliseye sadece kameralar önündeyken gider. Donald Trump'ın hiçbir prensibi yoktur."

Yorumlar (0)