Trump tarih verdi: "ABD'nin sonu gelecek"

ABD eski Başkanı Donald Trump, 'ABD'nin sonu gelecek' iddiasını ortaya attı ve katıldığı canlı yayında bu iddiasının gerçekleşeceği tarihi açıkladı.

DÜNYA 17.09.2021, 09:39
Trump tarih verdi: "ABD'nin sonu gelecek"

Son ABD seçiminde koltuğunu Demokrat Parti’den Joe Biden'a kaptıran eski başkan Trump'tan, gündeme bomba gibi düşen yeni bir açıklama geldi.

“3 yıl içinde ABD diye bir ülke kalmayacak”

ABD eski Başkanı Trump, önümüzdeki 3 sene içinde 'ABD diye bir ülkenin kalmayacağını' iddia etti.

Bir televizyon programına röportaj veren Donald Trump, "Daha önce hiç olmadığı kadar ABD, raydan çıktı" 2020’deki seçimlere hile karıştırıldığı iddiasını bir defa daha tekrarlayan Trump’a, 2024’te yapılacak seçimlerde aday olup olmayacağı da soruldu.

Bu soruya net bir cevap vermeyen Trump, "Bu konuda yorum yapmayacağım. Zannedersem siz ve ülkemizi seven pek çok insan çok mutlu olacaksınız. Yakında açıklama yapabilirim, fakat bu karmaşık bir durum." şeklinde yanıt verirken, "2022 ve 2024’te yapılacak seçimler geldiğinde elimizde, ülkemizden hiçbir şey kalmayacak" sözlerini kullandı.

Biden’ı hedef aldı

Konuşmasında ABD Başkanı Biden'ı da hedef alan Trump, Afganistan'dan çekilme esnasında yaşanılanları ve Meksika sınırındaki gelişmelere vurgu yaparak 'Tüm dünyada alay konusuyuz' sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)