Trump seçimi kaybetti, Melania boşuyor!

Joe Biden karşısında çekişmeli bir seçim yarışına giren ve başkanlığı kaybeden Donald Trump'a bir darbe de eşi Melania’den geliyor.

DÜNYA 09.11.2020, 08:08 09.11.2020, 13:29
Trump seçimi kaybetti, Melania boşuyor!

Melania’nin hem yakın arkadaşı hem de eski yardımcısı olan Stephanie Wolkoff, Melania'nin gün saydığını, Beyaz Saray’dan ayrılır ayrılmaz ivedilikle boşanma davası açacağını ileri sürdü.

Melania’nin boşanma davası açabilmek için kocası Donald Trump'ın Amerikan başkanlığının bitmesini beklemesinin bir anlaşmalı boşanma maddesi olduğunu belirten Stephanie Wolkoff, Melania’nin oğlu Barron için kocası Donald Trump'tan servetinin yarısını istediğini ifade etti.

Akıllara gelen "Melania neden daha önce boşanma davası açmadı" sorusunun da yanıtını veren Stephanie Wolkoff, ABD Başkanlığı sırasında boşanma davası açması durumunda Donald Trump'ın zor durumda kalacağını, bu durumda Donald Trump'ın Melania'yi cezalandırmanın mutlaka güçlü bir yolunu bulacağını dile getirdi.

Hep soğuktu

Melania, kocası Donald Trump 4 yıl önce ABD Başkanlığını kazandıktan sonra günlerce ağladığı biliniyordu ancak Trump'ın başkanlığı kazanmasıyla ilintilendirilmemişti.

First Lady Melania Trump, New York’tan Washington’a Donald Trump'ın yanına da aylar sonra taşınmıştı.

Donald Trump basın karşısında sıkça 15 senelik karısı Melania ile mutlu aile pozları vermeye çalışsa da her zaman aralarındaki gerginlik objektiflere yansımıştı.

Özellikle halkı selamlarken karısının elini tutarak aile birlikteliği görüntüsü vermeye çalışan Donald Trump'ın elinin çoğu kez Melania tarafından itildiği görülmüştü.

Yorumlar (0)