Trump: Seçimi çalmaya çalışıyorlar!

ABD Başkanı Donald John Trump, seçimlere dair büyük avantajının bulunduğunu fakat Demokratların seçimi Cumhuriyetçilerden çalmaya çalıştığını ileri sürdü ve "Buna izin vermeyeceğiz." dedi.

DÜNYA 04.11.2020, 09:21 04.11.2020, 09:27
Trump: Seçimi çalmaya çalışıyorlar!

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki (ABD) 59. Başkanlık Seçimlerinde çok sayıda eyalette seçim sonucu açıklanırken, ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin Başkan Adayı Donald John Trump, Twitter'dan bir açıklamada bulundu.

ABD Başkanı Trump paylaşımında, seçimle ilgili olarak büyük avantajının bulunduğunu fakat Demokratların seçimi Cumhuriyetçilerden çalmaya çalıştığını iddia etti ve buna asla izin vermeyeceklerini ifade etti. ABD Başkanı Trump bir uyarıda da bulunarak, "Oylar sandıklar kapatıldıktan sonra kullanılmamalı." dedi.

Twitter hesabından bir başka paylaşımda daha bulunan Donald Trump, ilerleyen saatlerde kamuoyuna bir açıklama yapacağını bildirdi. 

Trump, Twitter paylaşımlarını, Demokratların Başkan Adayı Joe Biden'ın açıklama yaptığı saatlerde yaptı.

Twitter seçimde de Trump'a gol atmaya devam ediyor

Diğer taraftan, Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump'ın paylaşımına Twitter tarafından uyarı etiketi konuldu. Twitter'ın koyduğu uyarı etiketinde, Donald Trump'ın tweeti ile ilgili olarak "Tweette paylaşılan içeriklerin bir bölümünün veya tümünün tartışmalı olduğu ve bir seçime ya da başka bir toplumsal sürece katılma hususunda yanlış yönlendirme içerebileceği" uyarısında bulundu.

Yorumlar (0)