Trump, Obama ve Biden'ı gömdü!

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Demokrat Parti’nin başkan adayı Joe Biden ile yine alay etti. Trump, “Joe Biden'ın zihinsel yetenekleri ülkeye yönetmeye uygun değil” ifadelerini kullandı.

DÜNYA 27.07.2020, 09:00
Trump, Obama ve Biden'ı gömdü!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) 3 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek başkanlık seçimlerine neredeyse 3 ay gibi bir zaman kaldı. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabı üzerinden yine rakibi Joe Biden'ı hedef alarak demokratlara hatta eski ABD Başkanı Barack Obama'ya bile yüklendi.

Demokrat rakibi Joe Biden’ın son günlerde davranış bozukluğu yaşadığını ileri süren ABD Başkanı Donald Trump, Demokratların adayı Joe Biden'ın test yaptırması gerektiğini savundu.

“Joe Biden'ın mevcut zihinsel seviyesi ve yetenekleri, Amerika Birleşik Devletleri'ni yönetmeye, bu ülkeye liderlik etmeye uygun değil” diyen ABD Başkanı Donald Trump, ana akım medyanın her şeyi sakladığını, özellikle de demokratların yolsuzluğunun üzerini örttüğünü belirterek, Barack Obama ve Joe Biden yönetiminin ABD tarihinin en yozlaşmış yönetimi olduğunu savundu. ABD Başkanı Donald Trump, Barack Obama ve Joe Biden ile ilgili "2016 yılındaki kampanyamı bile gözetlediler.” ifadelerini kullandı.

Çılgın Nancy ve yetersiz Biden haklılığımı kabul etti

"Çılgın Nancy" diyerek Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’ye de çatan ABD Başkanı Donald Trump, Nancy Pelosi'nin, yeni tip koronavirüs pandemisi sebebiyle Çin'den gelen insanların Ocak ayında Amerika'ya girmesini yasakladığında hata yaptığını söylediklerini hatırlatarak, Şubat ayının sonlarında Chinatown sokaklarında koronavirüs salgını dans ederken on binlerce hayatın kurtarıldığını, Joe Biden'ın da Nancy Pelosi ile hemfikir olduğunu ancak yakın zamanda haklı olduğunu itiraf ettiklerini söyledi.

Yorumlar (0)