Trump ile Düşes arasında 'edepsiz' gerilimi

ABD Başkanı Trump, Sussex Düşesi Meghan Markle hakkındaki sözlerine ilişkin, "Edepsiz olduğundan bahsetmiyordum. Bana edepsizlik yaptığını söyledim." ifadelerini kullandı.

DÜNYA 05.06.2019, 09:07
Trump ile Düşes arasında 'edepsiz' gerilimi

ABD Başkanı Donald Trump, İngiliz Kraliyet ailesinin Amerikalı üyesi Meghan Markle için "edepsiz" demediğini, fakat Sussex Düşesi'nin "kendisine karşı edepsizlik yaptığını söylediğini" kaydetti.

Trump, İngiltere ziyareti öncesi The Sun gazetesine verdiği demeçte dile getirdiği Markle hakkındaki sözlerine ilişkin açıklama yaptı.

TRUMP AÇIKLAMA YAPTI

ITV kanalına açıklama yapan Trump, "Benim hakkımda söylediklerini ilettiler. Ben de 'Edepsiz olduğunu bilmiyordum' dedim. Edepsiz olduğundan bahsetmiyordum. Bana edepsizlik yaptığını söyledim." diye konuştu.

"Edepsiz" ifadesini değiştiren Trump, "Biliyor musun? Harika bir iş çıkarıyor. Umarım hayatından tat alıyordur. Bence çok hoş biri." dedi.

Trump, konunun Markle'ın eşi Prens Harry ile görüşmesinde gündeme gelmediğini kaydederek, "Kraliyet ailesi gerçekten çok hoş." ifadesini kullandı.

PRENS HARRY, TRUMP'TAN UZAK MI DURDU?

Prens Harry'nin pazartesi günü Buckingham Sarayı'nda kendisinden uzak durduğuyla ilgili haberlerin hatırlatılması üzerine de Trump, "Hayır, hayır, hayır, tamamen tersi. Aslında Ivanka (Trump'ın kızı) ve ailemle çok zaman geçirdi. Daha nazik olamazdı. Bence harika biri." açıklamasını yaptı.

MEGHAN MARKLE (SUSSEX DÜŞESİ) NE DEMİŞTİ?

ABD Başkanı, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada Markle'ın "Trump seçilirse Kanada'ya taşınırım." şeklindeki sözlerinin anımsatılması üzerine "Ne diyebilirim ki? Edepsiz olduğunu bilmiyordum." demişti.

Yorumlar (0)