Trump Hollywood'ı yerden yere vurdu!

ABD Başkanı Donald Trump'ın hedefinde bu kez de Hollywood vardı. Trump, Hollywood'ı "ırkçılık" ile suçladı.

DÜNYA 09.08.2019, 23:02
Trump Hollywood'ı yerden yere vurdu!

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, "Yaptıkları birçok türde film, ülkemiz için gerçekten tehlikeli. Hollywood'un yaptığı işler, ülkemize büyük zarar veren işler. Hollywood gerçekten çok kötü. Irkçılardan bahsediyorsunuz, asıl Hollywood ırkçı." diye konuştu.

ABD Başkanı Donald Trump, Hollywood'un Amerika'ya zarar veren filmler yaptığını savunarak, "Hollywood gerçekten çok kötü. Irkçılardan bahsediyorsunuz, asıl Hollywood ırkçı." ifadelerini kullandı.

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki ırkçılık sorunu hakkında Beyaz Saray'ın bahçesinde konuşan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Hollywood'u sert ifadelerle eleştirdi.

ABD Başkanı Donald Trump, Hollywood ile çalışanları "elit" bulmadığını belirterek, elitlerin "arkasından gidilen" kişiler olduğunu ifade etti.

ABD Başkanı Donald Trump, Hollywood'da üretilen filmleri de eleştirdiği konuşmasında şunları söyledi:
"Yaptıkları birçok türde film, ülkemiz için gerçekten tehlikeli. Hollywood'un yaptığı işler, ülkemize büyük zarar veren işler. Hollywood gerçekten çok kötü. Irkçılardan bahsediyorsunuz, asıl Hollywood ırkçı."

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, açıklamalarında spesifik olarak bir film veya kişiyi hedef almadı ancak kendisine yöneltilen "ırkçı" suçlamasını kabul etmediğini kaydetti.

Başkanlık görevinden önce uzun seneler televizyon dünyasında programlar yapan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, bazı Hollywood yıldızları tarafından şiddetle eleştiriliyor ve "ırkçı" olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar (0)