Trump hayatta kaybetmez!

Siyasette kaybedebilir, aşkta kaybedebilir hatta kumarda bile kaybedebilir ama görünen o ki Trump hayatta kaybetmez. Trump'ın Beyaz Saray anılarını anlatması için yayınevleri kuyruğa girdi. 100 milyon dolarlık teklifler var.

DÜNYA 12.11.2020, 09:23 12.11.2020, 15:55
Trump hayatta kaybetmez!

Seçimleri kaybeden ancak ABD Başkanlığı devam eden Donald Trump, oy savaşını hatta söylentilere göre biricik aşkı Melania'yi kaybetse de, Trump'a yakın kaynaklardan edinilen bilgiler onun hayatta kaybetmeyeceğini söylüyor. Trump'a, Beyaz Saray anılarını anlatacağı kitap ve televizyon programları teklifleri 100 milyon doları bulmuş bile.

Donald Trump, oy savaşını kaybetti hatta First Lady'nin eski danışmanının açıklamasına göre Melania'yi de kaybetti ancak hayattan kazançlı çıkacak. Trump, ABD Başkanlığını hukuk yoluyla alamayarak ikinci dönem başkanlığını sürdürememesi durumunda Beyaz Saray anılarını ortaya dökecek.

Trump’a yakın kaynaklara dayandırarak haber hazırlayan Page Six, Donald John Trump'a 100 milyon dolara kadar "kitap ve televizyon programları" anlaşması teklifi yapıldı.

Trump'a yakın kaynaklar, Başkan'ın Beyaz Saray'da geçirdiği günleri anlatan kitap teklifleri dışında sağcı televizyon kanallarından teklif bombardımanına tutulduğunu bildirdi.

Rekor bekleniyor

Tüm dünyanın dikkatini çeken isim olması dışında Donald John Trump'ın 70 milyon civarında aldığı oy düşünülünce satış ve izlenme rekorları kıracağına kesin gözle bakılıyor. Şimdiye kadar yazılmış "Trump karşıtı kitaplar" bile büyük satış rakamlarına ulaşmış, yazarları ve yayıncıları ihya olmuştu. Trump’ın yazdığı kitapların çok daha büyük ilgiyl ekarşılanması öngörülüyor.

Trump kitap konusunda aslında hayli deneyimli bir isim. "Büyük Düşün ve Derslerini Ver" gibi iş hayatına dair tavsiyelerin yer aldığı iş hayatı kitaplarından tutun, "Trump: Aldığım En İyi Golf Tavsiyesi" gibi çok spesifik konularda tam 19 kitabı var.

Trump’ın 19'uncu kitabı olan "Sakatlanmış Amerika (Crippled America)" başkan olmadan 1 yıl önce yani 2015 senesinde basılmıştı. Hatta Trump, 2018 yılında attığı bir twitte “çok satan kitaplar yazdığıyla” övünmüştü.

Obama'dan yeni kitap geliyor

Beyaz Saray'ın eski sakinleri de geçmiş dönemlerde başkanlık koltuğundaki macera ve anıları için yüksek bütçeli anlaşmalara imza atmıştı.

Donald Trump'ın selefi Barack Obama'nın da gelecek hafta "A Promised Land" isimli kitabı çıkıyor. Bu kitap için Obama'nın yayınevinden 2017 senesinde 65 milyon dolar aldığı konuşulmuştu.

Yorumlar (0)