Trump, Bolton'ı gömdü!

ABD Başkanı Donald John Trump, "Bu aptalı (Bolton'ı) dinleseydim şu anda 5. dünya savaşındaydık" dedi.

DÜNYA 22.09.2020, 08:25
Trump, Bolton'ı gömdü!

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald John Trump, 3 Kasım 2020 tarihindeki başkanlık seçimleri için kritik bir seçim bölgesi olan Ohio eyaletine bağlı Dayton şehrinde seçmenlerine seslendi.

Başkan Trump, eski Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'a karşı çok ağır ifadeler kullandı. ABD Başkanı Trump, "Ben bu aptalı (Bolton) dinleseydim, şu anda 5. dünya savaşında olurduk." diye konuştu.

Donald Trump, 3 Kasım 2020 tarihindeki başkanlık seçiminin Amerika BirleşiK Devletleri tarihi açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak, Demokratların adayı olan Joe Biden için de sert eleştirilerde bulundu.

Biden'ın seçimi kazanması durumunda ABD tarihinin en kötü adayına karşı seçimi kaybetmiş olacağını belirten Başkan Trump, Biden'ın değişmez bir küreselci olduğunu belirterek, artık küreselcilerin saf dışı kaldığını, ABD'yi küreselcilerin mahvettiğini söyledi.

Koronoya bitireceğiz

Göreve geldiği sürece ABD'nin askerî kapasitesini artırdığını belirten ABD Başkanı Trump, şu an Amerika'nın F-35'lerinin olduğunu fakat gizli olduğu için kimsenin onları görmediğini ifade etti.

Donald Trump, Covid-19 (yeni tip koronavirüs) ile mücadeyi sürdürdüklerini kaydederek, 2020 yılının sonunda ya da daha erken bir tarihte muhteşem bir Covid-19 aşısının hazır olacağını ve Covid-19 pandemisini 2021 yılında tamamen bitirmiş olacaklarını söyledi.

Yorumlar (0)