Trenin önüne itilen çocuk yaşamını yitirdi

Almanya'nın Hessen eyaletindeki Frankfurt Tren Garı'nda anne ve 8 yaşındaki çocuğu, bir kişi tarafından trenin önüne itildi. Anne kurtulmayı başardı ancak çocuk hayatını kaybetti.

DÜNYA 29.07.2019, 17:24 29.07.2019, 19:36
Trenin önüne itilen çocuk yaşamını yitirdi

Frankfurt Polis Sözcüsü Isabell Neumann, tren garında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, treni bekleyen anne ile 8 yaşındaki çocuğunun bir kişi tarafından istasyona giren trenin önüne itildiğini bildirdi. 

Annenin kendisini kurtarmayı başardığını ancak çocuğun trenin altında kalarak yaşamını yitirdiğini belirten Neumann, olayın ardından kaçmaya çalışan 40 yaşındaki Afrika kökenli şüphelinin tren garı yakınlarında yakalandığını ve emniyet müdürlüğünde ifadesinin alındığını kaydetti.

Alman basınında bulunan haberlerde şüphelinin, tren bekleyen başka bir kişiyi daha trenin önüne itmeye çalıştığı ancak bunu başaramadığı bildirildi.

Alman Demiryollarından (Deutsche Bahn) yapılan açıklamada, olaydan sonra tren seferlerinde aksaklıkların meydana geldiği, bazı peronların da geçici olarak kapatıldığı aktarıldı. 

20 Temmuz günü Kuzey-Ren Vestfalya eyaletinin Voerde kentinde 34 yaşındaki bir kadın trenin önüne itilmiş ve yaşamını yitirmişti.

Yorumlar (0)