Tom Cruise, Görevimiz Tehlike filminin çekimlerinde olay çıkardı!

Şu sıralar Görevimiz Tehlike serisinin yedinci filminin çekimlerinde olan aktör Tom Cruse, bir olaya daha imza attı. Daha önce setteki çalışanlar azarlamasıyla ve uçurum sahnesinde yaşadıklarıyla gündeme gelen Cruise’un, bu kez karavanına çarpmakta olan ağaç dalları yüzünden film setini birbirine kattığı iddia edildi!

DÜNYA 01.05.2021, 17:36 02.05.2021, 15:59
Tom Cruise, Görevimiz Tehlike filminin çekimlerinde olay çıkardı!

Uzun zamandır çekimleri devam eden ‘Görevimiz Tehlike 7’ filminin setinde olan Tom Cruse, yine bir iddia ile gündemde. Daha önce film setinde çalışanları azarlayan Tom Cruise’un, bu kez yine sette başka bir şeye kızdığı için olay çıkardığı iddia edildi. Daha önce koronavirüs tedbirleri için sette sıkı önlem alınmasını tembihleyen Cruise, bu kurala uymayan set elemanlarına kızmış ve bir ses kaydı da ortaya çıkmıştı. Ses kaydında çalışanlara küfrettiği için tepki toplayan Cruise, bunu yapan herhangi bir set çalışanını gördüğünde onu kovmakla tehdit etmişti.

Karavanına vuran ağaç dallarına tepki gösterdi

Daha sonra ise filmde motorsikilet sahnesini anlatan Cruise, uçurumdan motosikletle atma sahnesinde olukça heyecan yaşadığı hakkında demeçler de vermişti. Cruise’un bu kez sinirlenme nedeni ise, karavanına vuran çevredeki ağaç dalları oldu. Daha önce de olukça sert bir tepkiyle set çalışanlarına kızan Cruise’un, yeniden aynı tepkiyi bu kez karavanına ağaç dallarının vurması nedeniyle verdiği belirtildi. 

Film setini hayranları bastı

Cruise’un sinirlendiği zaman, filmin çekimleri İngiltere Kuzey Yorkshire'da devam ediyordu. İddiaya göre Cruise, çekim arasında dinlenmek için karavanına geçti. Ancak karavanındayken aracının tepesine çarpan ağaçlar, Cruise’u rahatsız etti. Bunun üzerine görevlilere haber veren Cruise’un buna oldukça büyük bir tepki verdiği iddia edildi.



Şu sıra sette olukça gerin olan Cruise’un, salgın nedeniyle bu şekilde tepkiler verdiği düşünülüyor. Ayrıca filmin çekimlerinin yapıldığı yeri duyan Cruise’un hayranları da film setini bastı. Güvenlik önlemlerinin sık alındığı film setinde, salgın nedeniyle de bol dezenfekte yapılıyor.

Yorumlar (0)