Tiger Woods trafik kazası geçirdi

ABD’nin California eyaletinde dünya çapında ünlü golfçü Tiger Woods, geçirdiği trafik kazasının ardından hastaneye kaldırıldı. Woods’un bacağında çok sayıda yaralanma olduğu öğrenildi.

DÜNYA 24.02.2021, 00:39 24.02.2021, 16:13
Tiger Woods trafik kazası geçirdi

Dünya çapında ünlü golfçü Tiger Woods, ABD’nin California eyaletine bağlı olan Los Angeles şehrinde Rancho Palos Verdes ve Rolling Hills Estates yakınında trafik kazası geçirdi. Woods’un arabası yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.



Takla attı

Los Angeles County Şerif Departmanı'nca gerçekleştirilen açıklamada, kazanın yerel saat ile yaklaşık 07.12 sularında yaşandığı ve Woods’un araçta yalnız başına olduğu kaydedildi. Departman, Woods’un Los Angeles County sağlık çalışanları ve itfaiye ekibinin yoğun gayretleri neticesinde sıkıştığı otomobilden çıkarıldığını ve ambulansla hastaneye nakledildiğini duyurdu. Departman, Woods’un otomobilinin taklalar attığını da sözlerine ekledi.



Ameliyata alındı

Ünlü golfçünün temsilcisi Mark Steinberg ise gerçekleştirdiği açıklamada, kaza neticesinde Woods’un bacağında çok sayıda yaralanma olduğunu ve an itibarıyla operasyona alındığını bildirdi. 

Sebebi henüz bilinmeyen kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)