Telefon kılıfını kıran 2 yaşındaki çocuğu kırbaçladı!

Bolivya'nın Santa Cruz kentinde telefon kılıfını kırdığı gerekçesiyle korkunç bir şekilde dövülen çocuğun yüzünde kesikler oluştu.

DÜNYA 25.11.2020, 17:58
Telefon kılıfını kıran 2 yaşındaki çocuğu kırbaçladı!

Bolivya'nın Santa Cruz kentinde telefon kılıfını kırdığı gerekçesiyle korkunç bir şekilde dövülen çocuğun yüzünde kesikler oluştu.

Santa Cruz'daki polis ekipleri, 2 yaşında bir çocuğun telefon kılıfını kırdığı gerekçesiyle bir kadın tarafından ölümcül bir biçimde dövülerek korkunç şekilde yaralandığını duyurdu.

Yaralı çocuğun fotoğrafları, polisi harekete geçirdi ve soruşturma açıldı.

2 yaşındaki çocuğa acımasız saldırı

Fotoğraflarda acı içinde ağladığı net bir şekilde görülen çocuğun yüzünde ve sırtında korkunç izler meydana geldi. Fotoğrafların sosyal medya platformlarında yayılması üzerine ivedilikle soruşturma başlatıldı.

Çocuğun kız kardeşinin ifadesine göre, çocuk bir kadının kredi kartını kırıp, cep telefonuna zarar verdiği için metal tel veya sopa gibi bir cisimle saldırıya uğradı.

Olay, Bolivya’daki Santa Cruz şehrinin yakınlarında, Warnes kasabasında meydana geldi. Annesi çalışan talihsiz çocuk, 13 yaşındaki kız kardeşine emanet edilmişti.

Masum çocuğun yüzünde ve sırtında kesikler oluştu.

Santa Cruz kentindeki yerel basının haberlerine göre, şüpheli şahsın ev sahibinin yeğeni olduğu tespit edildi. Olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.

Çocuğun yara içindeki vücudunun fotoğrafları sosyal medyada platformlarında hızla yayıldı. Bunun üzerine olayla ilgili harekete geçildi ve soruşturma başlatıldı.

Sosyal güvenlik yetkilisi Glen Antelo, geçmişte de çocuk ve şüpheli arasında sürtüşme meydana geldiğini iddia etti.

Ev sahibinin yeğeni tutuklandı.

Olayın akabinde çocuğun ailesine psikolojik ve hukuki destek hizmeti sağlandı. Bir başka kadın şüpheli de saldırı suçlamasıyla gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Yorumlar (0)