Teksas'ta çocuklara saldırı: 3 ölü, 2 yaralı

Teksas eyaletine bağlı Italy bölgesindeki bir evde yaşanan saldırı, bölgeye gelen polisleri dehşete düşürdü. 3 çocuğun saldırı sonucunda öldüğü, 2 çocuğun ise yaralandığı kaydedildi. 5 çocuk annesi kadın, gözaltına alındı. Saldırının sebebine dair araştırma sürüyor.

DÜNYA 04.03.2023, 12:24 07.03.2023, 10:04 Hakan Öksüz
Teksas'ta çocuklara saldırı: 3 ölü, 2 yaralı

ABD'nin Teksas eyaletinden gelen bir saldırı haberi, ülke kamuoyunda "silah yasası" tartışmasının alevlenmesine neden oldu. Edinilen bilgilere göre Teksas eyaletindeki bir evden gelen sesler üzerine bölgedeki vatandaşlar polis ekiplerine durumu bildirdi.

Yaralı çocuklar, helikopterle hastaneye taşındı

Eyaletin Italy bölgesine giden polis ekipleri, saldırının yaşandığı eve girince şoke edici bir manzarayla karşılaştı. Saldırı nedeniyle evde bulunan 3 çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. Saldırıdan yaralı olarak kurtarılan 2 çocuk, helikopterle hastaneye sevk edildi.

5 çocuk annesi kadın gözaltında

Saldırının gerçekleştiği evdeki 5 çocuk annesi kadın, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Cinnet getiren kadının, çocuklarına kurşun yağdırdığı değerlendiriliyor. Polis henüz olayın ayrıntılarına dair bilgi paylaşmadı. Saldırının sebebine ve nasıl yapıldığına ilişkin soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)