Talihsiz yolcuyu uçarken akrep soktu!

ABD'de San Francisco'dan Atlanta'ya uçakla yolculuk yapan bir kadını akrep soktu.

DÜNYA 08.12.2019, 09:57
Talihsiz yolcuyu uçarken akrep soktu!

ABD'nin San Francisco şehrinden Atlanta'ya uçuş yapan United Airlines yolcusu bir kadını uçakta akrep soktu. Perşembe akşamı yaşanan olayda akrep mağduru kadın, bacağında bir iğnelenme hissettiğini, bunun üzerine tuvalete gittiğini söyledi. Tuvalette bacağını incelemek için pantolonunu açan kadın, içinden bir akrep düştüğünü ve kaçtığını söyledi.

Karada bir doktordan yardım alındı

United Airlines şirketi yaptığı açıklamada talihsiz yolcunun ilk yardım ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Şirket, kadının ismi veya durumu hakkında bir açıklamada bulunmadı. Havayolu şirketi, açıklamada uçuş ekiplerinin karada MedLink isimli bir sağlık firmasının bir doktoruyla temasa geçtiğini, onun yönlendirmeleriyle kadına müdahale edildiğini belirtti.

Yine aynı şirket yine akrep!

Uçuş sırasında bir akreple karşılaşmak çok nadir görülen bir olay olsa da, 2019'un ilk aylarında Endonezya'da yapılan bir uçuşta da bir akrep vakası yaşanmıştı. Benzer bir olay 2017'de yine bir United Airlines uçuşunda Kanadalı bir yolcunun başına gelmişti. Richard Bell isimli bir yolcunun ABD şehri Houston'dan Kanada şehri Calgary'ye yolculuğu esnasında kafasına bir akrep düşmüştü.

Havayolu şirketi, bu ilginç olayla karşılaşan yolcuya uçuş mili hediye ederek özür dilemişti. Yine 2017'de Fransa'nın Paris şehrinden İskoçya'nın Glasgow şehrine yapılacak bir uçuş, bir yolcunun uçakta akrep olduğunu fark etmesi üzerine ertelenmişti.

Yorumlar (0)