Sydney'i dolu vurdu, mağazanın tavanı çöktü: Müşteriler panikle kaçıştı

Avustralya'nın en büyük kentlerinden biri Sydney’de, "hızlı hareket eden fırtına” uyarısı yapıldıktan sonra dolu ve yoğun yağış etkili oldu. Sydney’deki alışveriş merkezinin tavanı çökerken, alışveriş merkezinde bulunan müşteriler ciddi bir panik yaşadı.  

DÜNYA 15.10.2021, 11:41 15.10.2021, 17:55
Sydney'i dolu vurdu, mağazanın tavanı çöktü: Müşteriler panikle kaçıştı

Avustralya’nın en büyük şehirlerinden biri olan Sydney’de etkisini hissettiren yoğun yağış ve dolu sonrası, bazı bölgeler ciddi hasar gördü.

Bazı bölgeler elektriksiz kaldı

Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletinin başkenti olan ve ülkenin en büyük ikinci şehri Sydney, yoğun yağışlara teslim oldu. Meteoroloji merkezinin "hızlı hareket eden fırtına” uyarısından sonra şehrin bazı bölgelerinde dolu yağışı etkili oldu. Söz konusu fırtına, evlerde ve park halinde bulunan araçlarda ciddi hasara sebep olurken, bazı bölgelerin de elektriksiz kaldığı belirtildi. 

Mağazanın tavanı çöktü, AVM boşaltıldı 

Yoğun yağış esnasında Mount Druitt'teki Westfield isimli alışveriş merkezinde bulunan bir mağazanın tavanında çökme yaşandı. Çevredekilerin kaydettiği görüntülerde çökme anı yansırken, müşterilerin ciddi bir panik yaşadığı görüldü. Çökme neticesinde kimse yaralanmazken, tedbir amacıyla alışveriş merkezi tahliye edildi. 

Şehir genelinde hasar tespit çalışmalarının başlatıldığı açıklandı. 

Yorumlar (0)