Su basan alt geçit için yetkililere sesini duyuramayınca...

Tayland'da bir kişi ekim ayının kuvvetli yağışları souncunda su basan ve yetkililerin ilgilenmediği alt geçidin suyunun boşaltılması için sesini duyurmak amacıyla ilginç bir yönteme başvurdu.

DÜNYA 18.11.2020, 16:37 19.11.2020, 17:43
Su basan alt geçit için yetkililere sesini duyuramayınca...

Tayland Non Sung bölgesinde tren hattının yakınlarında yaşayanların güvenliği ve rahatlığı için inşa edilen bir alt geçit, 28 Ekim tarihinde yağıştan dolayı sulara gömülmüştü.

State Railway of Thailand'ın (Tayland Devlet Demiryolları-SRT) yetkisi altında bulunan alt geçit kullanılamaz hale gelmiş, bölge halkı ise her gün birkaç kilometre daha çok yol yürümek durumunda kalmıştı.

Dikkatleri çekebilmek için alt geçiti plaja döndürdü

Yetkililerin bölge halkının çağrılarına kulak tıkadığı ifade edilirken Jitiwat Nakchamsilp ise dikkatleri olaya çekebilmek için ilginç fikri yaşama geçirdi.

İki kişiyi yanına alan Nakchamsilp, şemsiye, deniz yatağı, oltalar, şezlonglar ve piknik malzemelerini de alarak alt geçide gitti. Ardından çekmiş olduğu fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşan Nackhamsilp'in gönderisi viral oldu.

"İnsanların yardım isteyecek kimsesi yok"

Ülkenin ana akım medyasının da haber yaptığı olayın ardından yetkililer alarma geçti.

Gözlerin bölgeye çevrilmesinin ardından ekipler su pompalarıyla birlikte bölgeye gitti ve yapılan çalışmalarla alt geçitte biriken su boşaltıldı.

Yorumlar (0)