Striptiz kulübünde 500'den fazla kişi koronaya yakalandı!

Kanada'da bulunan bir striptiz kulübünde 500'den fazla kişi, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandı. 

DÜNYA 17.08.2020, 10:33
Striptiz kulübünde 500'den fazla kişi koronaya yakalandı!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakaları, tüm ülkelerde yeniden artışa geçti. 

Kanada'nın Toronto şehrinde bir striptiz kulübü, normalleşme süreciyle beraber yeniden açılmıştı. Brass Rail Tavern isimli striptiz kulübünde yaklaşık 550 kişi, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandı.

Ağustos ayında tekrar açılan striptiz kulübünde, yeni tip koronavirüsün (Covid-19) bir görevliden bulaştığı öngörülüyor. Yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif sonuçlanan görevlinin, bu ay dört defa mesai yaptığı belirlendi. 

Müşterilerin Brass Rail Tavern isimli striptiz kulübüne gerekli iletişim bilgilerini verdiği biliniyor ancak kaçının doğru bilgi verdiği henüz belli olmadı. 

Toronto Üniversitesi'nden Andrew Morris, büyük bir ihtimalle müşterilerin yarısının sahte kimlik verdiğini, bu nedenle 550 kişiyi belirlemenin çok meşakkatli olduğunu ifade etti. 

Morris, Brass Rail Tavern'e gidenlerin eşleri için çok üzüldüğünü kaydederek, onların yerinde olmak istemeyeceğini söyledi. 

Kurallara uyulmadı

Diğer yandan, söz konusu striptiz kulübünde yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine riayet edilmediği ortaya çıktı. Sağlık yetkilileri, burada maske takılmadığını ve sosyal mesafe kuralına uyulmadığını ifade etti. 

Sosyal medya kullanıcıları, bu duruma sert tepki gösterdi. Jennifer Kwan isimli bir doktor, "okullar açılmadan önce neden striptiz kulüplerinin açıldığını" sorarak, bunun doğru bir öncelik olmadığını kaydetti. 

Brass Rail Tavern'den konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. Striptiz kulübünün kapısına asılan yazıda, personel tarafından hijyen koşullarına dikkat edildiği, müşterilere hizmet sunulurken buna öncelik verildiği ifade edildi. 

Yorumlar (0)