Steve Jobs’un terlikleri satıldı: Verilen miktar dudak uçuklattı

Apple’ın kurucusu Steve Jobs'un terlikleri ölümünün sonrasında açık arttırmayla satıldı. Söz konusu terliklere verilen miktar dudak uçuklattı.

DÜNYA 15.11.2022, 17:40 16.11.2022, 09:23
Steve Jobs’un terlikleri satıldı: Verilen miktar dudak uçuklattı

Steve Jobs’un ölümünün ardından terlikleri açık arttırmayla satışa sunuldu. Sandaletlere verilen miktar ise beklenenin üzerinde bir fiyatla satıldı.

Açık arttırmaya çıkarıldı

Teknoloji devi Apple'ın kurucusu olan Steve Jobs, 2011 senesinde şirketindeki görevinden ayrıldı. Görevini bırakmasından tam olarak 6 hafta geçtikten sonra, henüz 56 yaşındayken pankreas kanseri sebebiyle yaşamını yitirdi. Ölümünün sonrasında Jobs'un kullandığı sandaletleri, açık arttırmayla satışa sunuldu.

İsminin açıklanmasını istemedi

60 bin dolara satışa sunulası planlanan sandaletler, isminin açıklanmasını istemeyen bir kişi tarafından toplam 218 bin 750 dolara satın alındı. Edinilen bilgilere göre, Steve Jobs’un sandaletlerinin satışını yapan Kaliforniya merkezli müzayede evi, terliklerin oldukça kullanılabilir durumda bulunduğunu ve Apple’ın kurucusunun 70'li ve 80'li senelerde gardırobunun vazgeçilmezleri içerisinde bulunduğu bilgisini paylaştı.

Yorumlar (0)