Sözün bittiği yer! Ordu araçlarıyla ceset taşınıyor

İtalya'da koronavirüsten ölü sayısının her gün rekor sayıda artması üzerine Bergamo'daki krematoryum yetersiz kaldı. Hayatını kaybeden vatandaşların cansız bedenleri tabutlara konarak askeri araçlarla başka şehirlere taşındı.

DÜNYA 19.03.2020, 19:58 19.03.2020, 22:29
Sözün bittiği yer! Ordu araçlarıyla ceset taşınıyor

Yeni tip koronavirüsten ölenlerin sayısının 3 bin 405'e yükseldiği İtalya, dünyada can kaybının en yüksek olduğu ülke haline geldi.

İtalya'nın virüsten en çok etkilenen bölgelerinden olan Lombardiya'nın Bergamo şehrindeki krematoryum, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısındaki artış nedeniyle yetersiz kaldı. Bunun üzerine virüs veya başka nedenlerle hayatını kaybeden kişilerin cansız bedenleri, tabutlara konarak İtalya ordusuna ait araçlarla başka şehirlerdeki krematoryumlara taşındı. 50 asker tarafından kontrol edilen yaklaşık 15 askeri aracın şehrin içinden geçtiği anlar ise kameralara yansıdı.

"Ülkemizin tarihinin en üzücü fotoğraflarından biri"

Sosyal medyada askeri araçların görüntülerini ve fotoğraflarını paylaşan İtalyanlardan biri kişi ise durumu Ülkemizin tarihindeki en üzücü fotoğraflardan biri olarak niteledi.

Vatandaşların cansız bedenleri tabutlara koyularak askeri araçlarla taşındı.

İtalya'da şu ana kadar 2 bin 978 kişi virüs nedeniyle hayatını kaybetti, 35 bin 713 kişi hasta ve 4 bin 25 kişide iyileşti.

Yorumlar (0)