Sosyetik güzel Paris Hilton, doğum gününde nişanlandı!

Dünyaca ünlü sosyetik güzel Paris Hilton, Ünlü güzel,17 Şubat’ta hem doğum gününü kutladı hem de sevgilisi Carter Reum ile evlilik için ilk adımını attı.

DÜNYA 18.02.2021, 12:17
Sosyetik güzel Paris Hilton, doğum gününde nişanlandı!

Dünyaca ünlü ve güzelliğiyle dillere destan olan başarılı isim Paris Hilton, 17 Şubat günü çifte sürpriz yaşadı. 40. doğum gününü kutlayan Hilton, bir yandan da sevgilisi Carter Reum ile nişanlandığını da duyurdu.

Sürpriz evlenme teklifi

Kırkıncı yaş gününde sevgilisinden sürpriz bir teklif alan Hilton, erkek arkadaşı ile nişanlandığını da sosyal medya hesabından paylaştı. Plajda gerçekleşen nişanda çekilen fotoğraflarını hesabına koyan Hilton, mesajında doğum günü için tropikal cennete özel bir yolculuk planlandığını söyledi. Sevgilisinin plajdan yemeğe doğru gittikleri sırada çiçeklerle süslenmiş bir kulübeye götürdüğünü söyleyen Hilton, Reum’un diz çökerek bir anda evlenme teklifi ettiğini söyledi.

Sonsuza kadar ‘evet’ diye haykırdığını söyleyen Hilton, sonsuza dek birlikte olmayı tercih edeceği başka kimsenin olmadığını da sözlerine ekledi. Paris Hilton ve şirket sahibi sevgilisi Carter Reum, ilk olarak Ocak 2020’de Altın Küre partisinde birlikte görüntülenmişti. Hilton, ilişkisini ise resmi olarak Nisan 2020’de duyurmuştu.

Yorumlar (0)