Şeyhin oğlu uyuşturucudan ölmüştü...Ailesi kararını açıkladı!

Sharjah Emiri Şeyh Sultan bin Muhammed el Kasımi'nin oğlu Şeyh Halid bin Sultan el Kasımi, geçen temmuz ayında uyuşturucu nedeniyle ölmüştü. El Kasımi'nin ailesinden şaşkınlığa uğratan açıklama geldi. 

DÜNYA 12.12.2019, 15:35
Şeyhin oğlu uyuşturucudan ölmüştü...Ailesi kararını açıkladı!

Sharjah Emiri Şeyh Sultan bin Muhammed el Kasımi'nin oğlu Şeyh Halid bin Sultan el Kasımi'nin ölümünün ardından emirlikte 3 gün boyunca yas ilan edilmiş ve bayraklar yarıya indirilmişti.

El Kasımi'nin evinde ölü bulunduğu ifade edilmiş ve abisinin 1999'da 24 yaşındayken aşırı doz uyuşturucu nedeniyle öldüğü tespit edilmişti. 

İngiliz The Sun gazetesi, Şeyh Halid bin Sultan el Kasımi'nin evinde de uyuşturucu maddelerin yer aldığını ve hayatını kaybetmeden önce şeyhin partisinde olduğunu kaydetmişti.

Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) getirilen El Kasımi'nin cesedi, siyah tüle sarılı olarak uğurlanmıştı.

İngiltere'de Westminster Adliyesi tarafından yürütülen soruşturmanın ayrıntıları duyuruldu. Dosyada, El Kasımi'nin hayatını kaybetmeden önce cinsel istek artırmak için uyuşturucu kullandığı ve bu yüzden yaşamını yitirdiği tespit edildi. 

Soruşturma sürecine dâhil olmayı reddettiler

Dosyada, El Kasımi'nin son zamanını Yohan Escobar isimli bir kişi ile geçirdiği ve şeyhin oğlunun bu kişiyle birlikte uyuşturucu kullandığı bildirildi. 

Ölüm nedenin uyuşturucu olması, ailenin soruşturma sürecine dâhil olmayı reddetmesine yol açtı. 

Aile, olaya ilişkin başka bir açıklama yapmayı kabul etmedi.

Şeyhin ölümüne ilişkin soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)