Sanna Marin partiledi, Finlandiya'da tartışma başladı!

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in bir grup arkadaşıyla birlikte katıldığı ev partisinden yansıyan görüntüler, kamuoyunun gündemine oturdu. Genç başbakanın, içki ve müzik eşliğinde dans etmesi dikkat çekti. Finlandiya kamuoyunda görüntülerin ne zaman çekildiğine dair tartışma başladı.

DÜNYA 18.08.2022, 14:50 18.08.2022, 15:15 Hakan Öksüz
Sanna Marin partiledi, Finlandiya'da tartışma başladı!

Daha önce kot şort ve deri ceketiyle Ruisrock adlı rock festivaline katıldığı fotoğrafıyla gündeme gelen Finlandiya'nın genç başbakanı Sanna Marin, siyasetten daha çok magazin sayfalarında kendisine yer buluyor. Güzelliğiyle dikkat çeken 36 yaşındaki Marin, şimdi de katıldığı bir partideki halleriyle yankı uyandırdı.

Bir grup arkadaşıyla birlikte dans etti

2019 yılının Aralık ayında göreve gelen ve Finlandiya'nın en genç başbakanı olarak kayıtlara geçen Sanna Marin'in bir partide eğlenirken çekilen görüntüleri, sosyal medyayı salladı. Fotoğraflarda bir ev partisine katılan Sanna Marin'in, bir grup arkadaşıyla birlikte dans ettiği görülüyor. Sosyal medyada paylaşılan videolarda ise genç başbakanın bir taraftan içki içerken bir taraftan da rapçi Petri Nygård'ın şarkıları eşliğinde coştuğu göze çarpıyor.

Marin'in arkadaş grubunda ünlü isimler var

Marin'in partideki halleri, Finlandiya kamuoyunun gündemine oturdu. Genç başbakan ile partide eğlenen diğer isimlerin kim olduğu merak edildi. Finlandiya basınına göre Marin'e eşlik eden isimler arasında televizyon sunucusu Tinni Wikström, popçu Alma ve radyocu Karoliina Tuominen bulunuyor. YouTube üzerinden yayınlar yapan Ilona Ylikorpi'nin de Sanna Marin'in arkadaş grubunda yer aldığı belirtiliyor.

Görüntüler ne zaman çekildi?

Finlandiya kamuoyu, görüntülerin içeriğinden daha çok ne zamana ait oldukları üzerinde duruyor. Görüntülerin, Marin'in başbakanlık görevinden önce mi yoksa sonra mı çekildiği tartışılıyor. Parti görüntülerine ilişkin Sanna Marin'e ulaşılmaya çalışıldığı ancak herhangi bir cevabın alınamadığı aktarıldı.

Yorumlar (0)