Salgın yüzünden işten çıkarıldı, büyük ikramiyeyi kazandı!

ABD'de koronavirüs salgını sebebi ile işten çıkarılan ve kısa zaman sonra babasını yitiren öğretmen Joe Camp, 250 bin dolarlık (1 milyon 850 bin lira) büyük ikramiyeyi kazandı.

DÜNYA 04.01.2021, 18:07 05.01.2021, 15:28
Salgın yüzünden işten çıkarıldı, büyük ikramiyeyi kazandı!

North Carolina’da 2000 yılından bu yana okul öncesi öğretmeni olarak görev yapan Joe Camp, salgın sebebi ile geçtiğimiz eylül ayında işten çıkarıldı. İşten çıkarıldıktan bir ay sonra da babasını yitiren Camp, iki tane ikramiye bileti aldı.

Aldığı biletlerden birine 250 bin dolarlık (yaklaşık 1 milyon 850 bin TL) ikramiye çıkan Camp, “Bir şeyler sahibi olmak istiyorum. Daha evvel hiçbir şeyim olamamıştı.” ifadelerini kullandı.

Çocuğunun eğitimi için kullanacak

Camp, “Bir perşembe sabahı mağazaya uğradım ve her zamanki gibi iki adet ikramiye bileti aldım. İlk bilete hiçbir şey çıkmadı, bu sebeple ikinci bileti denedim ve sonunda kazandım. Benzin pompası elimdeydi, ikramiyenin çıktığını görünce dizlerimin üzerine düştüm.” dedi.

Camp, ikramiyeden kazandığı parayla sevdiklerine bırakabileceği bir ev alacağını ve küçük kızının eğitim masrafları için harcayacağını belirtti.

Yorumlar (0)