Rusya’dan kritik S-400 açıklaması

S-400 sevkıyatı ile ilgili gelen tepkilere, Rusya parlamentosunun üst kanadı Federasyon Konseyi’nin Uluslararası Komitesi Başkanı Konstantin Kosaçev'den cevap!

DÜNYA 13.07.2019, 15:29
Rusya’dan kritik S-400 açıklaması

Rusya parlamentosunun üst kanadı Federasyon Konseyi’nin Uluslararası Komitesi Başkanı Konstantin Kosaçev, “ABD (Amerika Birleşik Devletleri) her açıklamasında bayağı bir şekilde kendi çıkarlarını öne planda tutarak müttefiklerine kendi silahlarını almaları konusunda dayatmada bulunuyor. Washington için kendi silahları ile ilgili olmayan tüm anlaşmalar para ve pozisyon kaybı anlamına geliyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Sputnik Türkiye’nin haberine göre; Rusya parlamentosunun üst kanadı Federasyon Konseyi’nin Uluslararası Komitesi Başkanı Konstantin Kosaçev, “Bu alanda işbirliğimizin kendi kendine yeter durumda olması önemli. ABD'lilerin de bunu kabul edip bu gerçekle barışması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Türkiye ile Rusya arasında askeri alandaki işbirliğinin önemini vurgulayan Rusya parlamentosunun üst kanadı Federasyon Konseyi’nin Uluslararası Komitesi Başkanı Konstantin Kosaçev, Ankara'nın dış baskılara karşı bağımsız olduğunun altını çizdi.

Yorumlar (0)