Rus Sözcü: Böyle durumlarda Temel İçgüdü pozunu alın!

Rus Sözcü Zaharova, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'in ABD Başkanı Trump karşısındaki oturuş biçimiyle dalga geçerek, "Böyle durumlarda Temel İçgüdü pozunu alın" paylaşımında bulundu. 

DÜNYA 07.09.2020, 10:36 07.09.2020, 11:29
Rus Sözcü: Böyle durumlarda Temel İçgüdü pozunu alın!

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump'ın önünde Sırbistan ile Kosova arasında bir anlaşma imzalandı.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksander Vucic, Kosova Başbakanı Avdullah Hoti ile bir ticaret anlaşmasına imza attı.

Rusya, söz konusu gelişmeye tepki gösterdi. 

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü olan Mariya Zaharova, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'in, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Trump tarafından uzak bir şekilde sandalyeye oturtulmasını sert bir şekilde eleştirdi. 

Rus Sözcü Zaharova, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda, "Kendinizi sizden üstün gören bir kişinin karşısında Temel İçgüdü'deki oturuşu yapmanızı öneriyorum." ifadelerine yer verdi.

Zaharova, sadece bu ifadeleri kullanmakla da kalmadı. Rus Sözcü, Sharon Stone'un verdiği pozu da söz konusu görüşmeye ait bir fotoğrafın altına yerleştirdi. 

Vucic, ülkesinin kanalı olan Pink TV'de Zaharova'nın paylaşımına ilişkin açıklamada bulundu.

Rusya'nın Sırbistan ile arasındaki samimi ilişkiye yeterince değer vermediğini aktaran Vucic, Zaharova'nın yaptığı paylaşımın yalnızca kendisi ile onu bu göreve taşıyanlara ilişkin ipuçları sağladığını söyledi.

Vucic, bu paylaşımın, "Zaharova'nın ruhsal durumunun ilkelliğini" gösterdiğini belirterek, onu göreve taşıyan kişilerin uğraşması gerektiğini, kendisinin söz konusu paylaşım hakkında daha fazla açıklamada bulunmayacağını ifade etti. 

Yorumlar (0)