Rus Büyükelçiliği önüne manidar “Zelenskiy” tabelası

Washington’da bulunan Rus Büyükelçiliği önüne “Devlet Başkanı Zelenskiy Yolu” yazan bir tabela yerleştirildi. Tabelanın büyükelçilik çalışanları tarafından saatler sonra bile sökülmemiş olması dikkat çekti.

DÜNYA 11.03.2022, 12:49 12.03.2022, 13:53
Rus Büyükelçiliği önüne manidar “Zelenskiy” tabelası

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaşa karşı dünya genelinde ekonomik, sportif, siyasi ve kültürel yaptırımlar devam ediyor. Yetkililer tarafından uygulanan yaptırımların yanı sıra farklı ülkelerin halkları da protesto gösterileri düzenliyor. Yaptıkları farklı protestolarla isimlerinden sık sık söz ettiren vatandaşlar bir ilke daha imza attı.



Protestoların en ilginci ABD’den

ABD’li vatandaşlar, savaşın başladığı gün olan 24 Şubat’tan bu yana gün aşırı savaş karşıtı yürüyüş ve protesto düzenlerken dünya genelindeki en ilginç protesto gösterisi de buradan yükseldi. Washington’daki Rusya Federasyonu Büyükelçiliği önüne gelen birtakım kişiler, girişin yasak olduğu binanın önüne tabela astı. Tabeladaki “Devlet Başkanı Zelenskiy Yolu” ifadesi ise dikkat çekti. Tabelanın büyükelçilik çalışanları tarafından henüz yerinden kaldırılmadığı görüldü.



Yorumlar (0)